Fotoshoot in Biert gemaakt door Daphne's Fotografie-12

Naarmate we ouder worden, beginnen we het belang van familie steeds meer te waarderen. Wat is een betere manier om deze band te vieren dan met een familiefotoshoot op een prachtige wijnboerderij?

Vorig najaar had ik het genoegen een familieshoot te fotograferen in een lokale wijngaard, en het was een ervaring die ik nooit zal vergeten. De shoot werd georganiseerd door de oudste dochter van de familie, die drie generaties familieleden op één plek wilde vastleggen. De groep bestond uit grootouders, ouders en kinderen, en de energie was absoluut elektrisch.


De wijngaard was de perfecte setting voor de shoot. De familie was gekleed in gecoördineerde outfits, met een mix van elegante jurken, linnen broeken en frisse overhemden. Terwijl we door de wijngaard liepen, kon ik natuurlijke, spontane momenten vastleggen die de persoonlijkheden van elk gezinslid perfect weerspiegelden.Een van de hoogtepunten van de shoot was toen we een laan vol appelbomen bereikte. Het uitzicht was adembenemend, de zon kwam tevoorschijn en gaf een zonnig uiterlijk aan dit tafereel. We verzamelden de hele familie bij elkaar en maakten een groepsfoto die de schoonheid en vreugde van het moment perfect vastlegde.

(omwille van privacy voor de bonus kinderen in deze familie worden deze foto’s niet getoond)  

De shoot was natuurlijk niet zonder uitdagingen. Met drie generaties familieleden waren er ongetwijfeld meningsverschillen en tegenstrijdige meningen. Maar iedereen was vastbesloten om de shoot tot een succes te maken en uiteindelijk hebben we een aantal echt mooie momenten kunnen vastleggen.
Toen de shoot ten einde liep, kwam de familie bijeen voor nog een foto met de hele familie. Alle kinderen, ouders, grootouders en aanhang natuurlijk! Het was een perfecte manier om de shoot te eindigen. 

Voor iedereen die de schoonheid en vreugde van hun eigen familie wil vastleggen, zou ik een familieshoot bij een lokale wijnboerderij ten zeerste aanbevelen. Het adembenemende landschap en de ontspannen sfeer vormen de perfecte achtergrond voor natuurlijke, spontane momenten die nog jaren zullen worden gekoesterd.

Vergelijkbare berichten