natuurlijk geposeerd newborn - Daphne's fotografie Zuidland

Natuurlijk Geposeerde Newborn Fotoshoot

Eden ❤️

Hallo, ik ben Daphne, de fotograaf achter Daphne’s Fotografie in Zuidland. Ik wil graag mijn passie met je delen. Voor het vastleggen van de prachtige momenten in het prille leven van jouw kleintje, vooral met mijn focus op natuurlijk geposeerde newborn fotoshoots.

natuurlijk geposeerd newborn - Daphne's fotografie Zuidland

Laat me je vertellen over een bijzondere ervaring die ik had. Een familie die ik ken vanuit mijn liefde voor tractoren. En mijn tijd bij de NTTO, reageerde op mijn oproep voor een newborn fotoshoot. Ditmaal was mijn doel om mijn hart te volgen en me te richten op natuurlijk geposeerde fotografie.

natuurlijk geposeerd newborn - Daphne's fotografie Zuidland

Na een warme begroeting door de kinderen en een verkwikkende kop koffie. Begonnen we onze zoektocht naar de kamer met het mooiste licht. Op zolder, in de kamer van hun oudste zoon, vonden we de perfecte setting. Ik zette de beanbag op, stookte het kacheltje op en was klaar om aan de slag te gaan met kleine Eden.

natuurlijk geposeerd newborn - Daphne's fotografie Zuidland

Het voelde in het begin wat onwennig om de baby in de juiste houdingen te leggen voor de perfecte foto, maar al snel bleek Eden een natuurlijk talent te zijn. Hij bleef rustig, zelfs toen zijn nieuwsgierige oogjes af en toe opengingen.

De fotoshoot verliep vlekkeloos, met Eden die ontspannen bleef, zelfs tijdens een voedingsmomentje. Trots ben ik op het resultaat: een prachtige serie foto’s die de essentie van nieuw leven vastleggen. Deze ervaring heeft mijn enthousiasme voor natuurlijk geposeerde fotografie alleen maar vergroot.

natuurlijk geposeerd newborn - Daphne's fotografie Zuidland

Bij Daphne’s Fotografie bied ik deze bijzondere fotoshoots aan, waarbij we de eerste weken na de geboorte benutten om de puurheid van je baby vast te leggen. Maar ook na deze periode kunnen we nog steeds onvergetelijke momenten vastleggen, met interactie tussen ouders en kind die voor prachtige beelden zorgt.

Ben je zwanger en wil je deze magische ervaring zelf beleven? Vraag dan vrijblijvend mijn brochure aan en ontdek hoe we de eerste herinneringen aan je kleine wonder kunnen vastleggen. Ik kijk ernaar uit om samen met jou deze bijzondere reis te maken.

Vergelijkbare berichten