Professionele newbornfotograaf voor Dierbare Herinneringen

De geboorte van je pasgeboren baby is een van de meest bijzondere momenten in je leven. En zoals ze zeggen, de tijd vliegt voorbij zodra je dat kleine bundeltje geluk in je armen hebt. De schattige teentjes, de donshaartjes, uren van knuffelen en voeden. De eerste paar weken na de geboorte zijn zo intiem en kostbaar. Het vastleggen van deze momenten is van onschatbare waarde, en dat is waar ik als ervaren newbornfotograaf jou graag bij help om dit vast te leggen.

newbornfotografie
newbornfotografie

Tijdens deze vroege weken van het ouderschap komt het maken van gezinsfoto’s meestal niet vaak voor. Daarom ben ik er om ervoor te zorgen dat deze unieke en prachtige herinneringen niet verloren gaan. Samen kunnen we ervoor zorgen dat deze momenten voor altijd worden vastgelegd, zodat je later met warme gevoelens kunt terugkijken op de tijd waarin je pasgeboren baby zo klein en teder was.

De newbornfotosessie vindt meestal plaats bij jullie thuis, wanneer jullie baby ongeveer tussen de 1 en 3 weken oud is. Maar maak je geen zorgen als dit niet in je schema past; we kunnen altijd een passend moment vinden, afhankelijk van jullie voorkeur. Ik bied een samenstelling aan van natuurlijk geposeerd en lifestyle. Hierin komt jullie baby nog mooier uit en staat jullie baby echt in het middelpunt van de belangstelling en verdwijnt alle ruis eromheen.

Ik neem de tijd om ervoor te zorgen dat je baby comfortabel is, en we kunnen pauzeren voor voeding, verschonen, of zelfs een speciaal baddermoment vastleggen. Ik besteed ook aandacht aan de kleine details, zodat geen enkele tederheid verloren gaat tijdens de fotoshoot.

natuurlijk geposeerd newborn - Daphne's fotografie Zuidland
newbornfotograaf

Waarom Kiezen voor een Ervaren newbornfotograaf?

Een ervaren newbornfotograaf begrijpt niet alleen de kunst van fotografie, maar heeft ook de expertise om met pasgeboren baby’s om te gaan. Hier zijn enkele redenen waarom het inhuren van een professionele fotograaf voor je newbornshoot een uitstekend idee is:

Ervaring: Als ervaren fotograaf weet ik hoe ik de beste momenten en poses voor je baby kan vastleggen.

Veiligheid: De veiligheid en het comfort van je baby staan altijd voorop. Ik zorg ervoor dat alles met zachtheid en zorg gebeurt.

Unieke Creativiteit: Samen kunnen we creatieve concepten verkennen om je newbornfoto’s echt bijzonder te maken

Als je op zoek bent naar een gepassioneerde newbornfotograaf die je helpt bij het vastleggen van deze kostbare tijd in je leven, ben ik hier om je te helpen. Laten we samenwerken en deze momenten vereeuwigen.

Als gespecialiseerde newbornfotograaf begrijp ik de waarde van deze momenten en de wens om ze voor altijd te koesteren. Neem vandaag nog contact met me op om een afspraak te maken voor een onvergetelijke newbornfotosessie. Samen leggen we de eerste kostbare momenten van je baby vast, zodat je er altijd van kunt genieten.

natuurlijk geposeerd newborn - Daphne's fotografie Zuidland

Wat kost me dat?

249,-

1-2 uur fotografie
Gewoon bij jullie thuis
Geen reiskosten tot 20 km
Hierna €0,49 p/km
Mogelijkheid voor gebruik van jurken van mij
15 beelden in hoge resolutie

Mogelijkheid tot bijbestellen
al vanaf 15,- per foto

Na de fotoshoot


Dan zoek ik zorgvuldig de foto’s uit en voer een basis bewerking uit. Deze plaats ik binnen 2 weken in een galerij waar je ze zelf kan uitkiezen. Als je dit hebt gedaan stuur ik je de factuur voor het aantal gekozen foto’s. Zodra deze voldaan is doe ik de final edit en bewerk ze tot in de puntjes en dan zet ik ze in de map klaar om te downloaden.

Mocht je afdrukken willen? Dan kan ik deze voor je verzorgen.