Ik ben geboren in Schiedam. Na jaren in Hellevoetsluis te hebben gewerkt de liefde gevonden in Oudenhoorn en zo in 2019 naar Zuidland verhuisd. Ik ben moeder van 3 meiden van 12, 3 en 1 jaar. Ik heb mede om die reden ook wel enige ervaring met kinderen. 

familiefotografie

ik ben daphne


ik wil samen met jou, op de meest creatieve manier, de meest fantastische foto’s maken. Door samen te werken met jou!

Daphne Scheer

Ik heb jaren lang gewerkt als trekkerchaffeur en inmiddels 2 dagen in de week werk ik nog bij het zelfde bedrijf op kantoor (iets makkelijker combineren met de kinderen).
Sinds 2021 ben ik Daphne’s Fotografie gestart, ik deed al enige tijd reportages en toen ik een pasfoto nodig had merkte ik dat, dat ontbrak in deze regio. Om deze reden ben ik mij ook gaan richten op pasfoto’s maken en rijbewijzen digitaal verlengen. 

Een aantal jaar geleden heb ik mijn eerste spiegelreflex camera gekocht. Om mooie foto’s van mijn nu oudste dochter te maken. En dat vond ik zo leuk dat ik steeds vaker vrienden en familie vroeg of ik deze ook op de foto mocht zetten. Inmiddels al vele gezinnen en mensen blij gemaakt met mooie foto’s van wat ze lief is. 

Ik vind het aller belangrijkste dat iedereen zichzelf kan zijn. Dit is dan ook ten alle tijden mijn hoofddoel om jou ontspannen  op de foto te krijgen. Spelende kinderen zijn de leukste dus doe dit vooral! Knuffel elkaar heb mekaar lief en maak plezier dat is het aller belangrijkste