Strand shoot met gezin gemaakt door Daphne's fotografie

Stranden zijn perfecte plekken voor familiefotoshoots, en wat is er leuker dan een gezin met een tweeling te fotograferen? Een strandfotoshoot met je gezin is een perfecte gelegenheid om mooie herinneringen vast te leggen. En wat is er mooier dan plezier te hebben en te genieten van het prachtige landschap.

Strandfotoshoots zijn geweldig omdat ze een mooie en natuurlijke achtergrond bieden die diepte en dimensie aan je foto’s kan toevoegen. Bovendien zorgen stranden voor voldoende licht wat een mooie glans en sfeer aan je foto’s kan geven.

gezinsfoto op het strand in rockanje gemaakt door daphne's fotografie

De sleutel tot een succesvolle strandfotoshoot is een goede voorbereiding. Zorg ervoor dat je voor de shoot je outfits uitzoekt. Voor een gezin of familie is het van belang dat je de kleding op elkaar afstemt zodat jullie elkaar aanvullen en een geheel vormen. Als je een shoot boekt bij mij krijg je na het boeken altijd een brochure toegestuurd met daarin tips en adviezen. Ik vind het ook altijd heel leuk om te zien als mensen een moodboard hebben op Pinterest met ideeën en deze met mij delen. Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën. 

Met dit gezin had ik afgesproken op de parkeerplaats bij het strand in Rockanje. We hadden het vanwege het weer al 2x verzet maar nu was het dan eindelijk zover. De kindjes had ik al een keer gezien omdat ze ook al een keer bij mij in de studio waren geweest.

gezinsfoto op het strand in rockanje gemaakt door daphne's fotografie

We liepen naar het strand toe en we voelde de warme zon en de wind in onze rug was. We dachten dat het koud zou worden maar niks was minder waar het was heerlijk! We begonnen op het grote lege strand.

gezinsfotoshoot op het strand gemaakt door daphne's fotografie

De jongens hadden al wel zin om te rennen en dus stuurde ik ze eerst naar de zee. En daarna mochten ze heel hard op mij af rennen, nou dat konden ze wel! Nadat ze moe waren gerend gingen we de duinen in het was heerlijk en we klommen omhoog.

Strand shoot met gezin gemaakt door Daphne's fotografie

Daar een mooi plekje weten te vinden om even te poseren voor de foto en ja wat is er dan leuker dan papa en mama plagen om lekker ondeugend te doen en dan van de bult naar beneden glijden.

Het belangrijkste is plezier maken want dat is wat die leuke foto’s geeft. Dus ja we doen wel een beetje poseren zo af en toe maar dan is er niks zo leuk als toch even je armen in de lucht om te laten zien hoe leuk je het vind. 

gezinsfotoshoot op het strand gemaakt door daphne's fotografie

Gezellig even bij papa en mama op schoot even lekker in de veilige haven. 


Ik neem graag een bellenblaas mee voor de kinderen, want ja dat is toch wel erg leuk om bellen te blazen dat vinden kinderen van vele leeftijden toch vaak wel erg leuk. En deze keer had ik geluk! Niet binnen 1 minuut lege potjes ondanks dat ze toch ook zeker wel zelf bellen aan het blazen zijn geweest.

Nog een dikke knuffel en dan gaan nog even papa en mama samen op de foto…. terwijl de kinderen even lekker mogen spelen in de duinen 

Strand shoot met gezin gemaakt door Daphne's fotografie

En als we dat dan gehad hebben gaan we lekker met zijn alle naar huis. 

gezinsfotoshoot op het strand gemaakt door daphne's fotografie

En ja wat heb je na het lopen in het zand… Juist zand in je schoenen en dat wilde we graag op het strand achter laten. Dus schoenen legen maar!