Wat leuk dat u interesse heeft in de overige fotografie. Ik doe aan verschillende soorten fotografie, of u nu van uw wagenpark een mooie foto wil, een “kleinschalig” evenement of van een van u dierbare huisdieren. Ik kan u hierbij helpen. 

ik ben daphne

ik wil samen met jou, op de meest creatieve manier, de meest fantastische foto’s maken. Door samen te werken met jou!

Daphne Scheer

Wat kun je verwachten van een fotoshoot bij mij?


Als je mij heb benaderd om samen een shoot aan te gaan, dan gaan we samen kijken naar een geschikte datum, tijd en locatie. Mocht het weer niet mee willen werken dan verplaatsen we ten alle tijden kosteloos de datum of tijdstip. Een aantal factoren spelen een belangrijke rol voor een goede fotoshoot en een gewenst eindresultaat.

Locatie

Het is een echte aanrader om van te voren te kijken naar een mooie locatie. Hoe mooier de locatie, hoe mooier de foto’s. Denk hierbij aan een bloeiende tuin, een natuurgebied, strand of bosrijke omgeving. Mocht je een locatie op het oog hebben wat een losloopgebied is, kies dan een rustig tijdstip uit. Ken je zelf geen mooie locatie in de buurt, dan denk ik maar al te graag mee!

Na de fotoshoot


Dan zoek ik zorgvuldig de foto’s uit en voer een basis bewerking uit. Deze plaats ik binnen 2 weken in een galerij waar je ze zelf kan uitkiezen. Als je dit hebt gedaan stuur ik je de factuur voor het aantal gekozen foto’s. Zodra deze voldaan is doe ik de final edit en bewerk ze tot in de puntjes en dan zet ik ze in de map klaar om te downloaden.

Mocht je afdrukken willen? Dan kan ik deze voor je verzorgen.

Wat kost me dit?

199,-

1-2 uur fotografie
Geen reiskosten tot 20 km
Hierna 0,49 p/km
15 beelden in hoge resolutie

Mogelijkheid tot bijbestellen
al vanaf 15,- per foto

SMZ-gemaakt-door-Daphnes-fotografie

Bent u geïnteresseerd geraakt? 


Dan kunt u altijd contact met mij opnemen via het contact formulier.

Bellen of een appje sturen mag natuurlijk ook altijd!

Dierenfotografie gemaakt door Daphne's Fotografie
Dierenfotografie gemaakt door Daphne's Fotografie
paardenfoto's graan Daphnes fotografie
paardenfoto's graan Daphnes fotografie