Ik Ben Daphne

ik wil samen met jou, op de meest creatieve manier, de meest fantastische foto’s maken. Door samen te werken met jou!

Daphne Scheer


Familie is kostbaar, en wat is er beter dan die kostbare momenten vastleggen met een onvergetelijke familiefotoshoot? Ik van Daphne’s fotografie begrijp het belang van echte, authentieke herinneringen en streef ernaar om jullie gezin op een ongedwongen en spontane manier vast te leggen, met die oprechte glimlach die jullie karakteriseert. Mijn missie is om jullie puurheid en geluk te vangen, of dat nu in een geposeerde setting is met die echte lach of tijdens speelse momenten vol plezier.

Natuurlijke en Authentieke Familiefotoshoots voor Gedenkwaardige Herinneringen

Waarom een Familiefotoshoot?

Tijd is een kostbaar goed, en we begrijpen dat gezinnen vaak te weinig tijd hebben om samen te zijn. Wacht echter niet tot het te laat is of tot de kinderen het huis uit zijn gegroeid. Een familiefotoshoot is een gelegenheid om even stil te staan, te genieten van elkaars gezelschap en mooie herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Mijn aanpak

Bij Daphne’s fotografie draait het allemaal om plezier, lachen en echte emoties. Of de fotoshoot nu plaatsvindt bij jullie thuis, in m’n gezellige studio (woonkamer), of op een schilderachtige buitenlocatie, we willen dat het een leuke ervaring voor jullie is. Ik zorg voor de juiste sfeer en stuur jullie aan met leuke opdrachten, geen strakke poses maar juist liefdevolle momenten, vreugde en misschien zelfs een vleugje chaos. Het draait allemaal om 1,5 uur plezier, lachen en echt quality time met elkaar.

Locaties en Flexibiliteit

Of je nu kiest om in de studio te komen of om een locatie te kiezen die voor jullie speciaal is, Daphne’s fotografie is flexibel en past zich aan jullie wensen aan. We kunnen een klassiek familieportret maken, perfect om aan de muur te hangen in het huis van opa en oma, of een speelse collage van gekke gezichtsuitdrukkingen voor in de toiletruimte. We streven naar perfectie in elke opname.

Want jullie zijn het waard . Jij bent het waard!


Wacht Niet, Creëer Herinneringen

Iedereen verdient mooie foto’s van hun gezin, zowel voor het nu als voor later. We begrijpen dat het leven hectisch is, maar geloof me, een familiefotoshoot is de moeite waard. Het is een kans om even uit de dagelijkse sleur te stappen en kostbare momenten vast te leggen die jullie voor altijd zullen koesteren.

Conclusie en Contact

Ik ben toegewijd aan het vastleggen van jullie gezin op een unieke en onvergetelijke manier. Klaar voor een plezierige, liefdevolle en spontane familiefotoshoot? Neem vandaag nog contact met me op en laat me jullie verhaal vertellen door middel van prachtige foto’s. Want tenslotte is het doel om die mooie momenten aan de muur te hebben hangen, waar jullie allemaal samen kunnen genieten van jullie dierbare herinneringen.

Na de fotoshoot

Dan zoek ik zorgvuldig de foto’s uit en voer een basis bewerking uit. Deze plaats ik binnen 2 weken in een galerij waar je ze zelf kan uitkiezen. Als je dit hebt gedaan stuur ik je de factuur voor het aantal gekozen foto’s. Zodra deze voldaan is doe ik de final edit en bewerk ze tot in de puntjes en dan zet ik ze in de map klaar om te downloaden.

Mocht je afdrukken willen? Dan kan ik deze voor je verzorgen.

Wat kost me dit??

199,-

1-2 uur fotografie
Styling advies
Geen reiskosten tot 20 km
Hierna 0,49 p/km
15 beelden in hoge resolutie

Mogelijkheid tot bijbestellen
al vanaf 15,- per foto