Evy

Natuurlijk geposeerde newbornshoot in Hellevoetsluis

In mijn zoektocht naar wat ik wil op fotografie gebied kwam ik op ten duur op het terrein van natuurlijk geposeerde newborn. Daarin deed ik een oproep voor een portfolio model en zo kwam dit lieve kleine meisje op mijn pad. Na contact met mama kwam daar de dag dat ik naar Evy ging en wat was dit een zonnige mooie dag en een zonnige makkelijke baby. Ik was al een paar keer meer ermee aan het oefenen gegaan na me cursus. Maar dat was tot dusver nog niet met een zo zalig slapende baby. Dus ik heb het ervan genomen en heeeeeeeel veel foto’s gemaakt hier toon ik jullie een kleine selectie van deze mooie serie.

Ben jij ook zo verliefd geworden hierop?

Neem dan vrijblijvend contact op en vraag de informatie brochure aan. Liever lifestyle? Ook dit doe ik zeker! Hiervoor kan je de informatie brochure opvragen.

Dank je wel

voor het lezen en de interesse.
Meer zien van mijn werk?
Bekijk dan het overige aanbod

Vergelijkbare berichten