Het is weer tijd om een stukje van mij te delen met jullie lezers.

Nikita

Nikita is een meisje wat ik heb leren kennen in mijn zoektocht naar een model voor een nieuwe jurk, die ik wou presenteren. Ze heeft mij enige tijd geleden gevonden op sociale media en was zo dapper om mij een berichtje te sturen. Echter had ik mijn focus toen nog niet liggen op zwangerschapsfoto’s dus ging het “verhaal” over. Enkele weken later had ik mij bedacht en zocht contact ik bestelde een jurk en dat zag ze wel zitten om daarin voor de camera te shinen.

Nikita is 18 jaar en in verwachting van haar 2e kindje. Haar eerste kindje is een sterrenkindje en hier op de foto was ze in verwachting van een prachtig meisje. Op het moment van ontmoeten was ik misschien wel zenuwachtiger als haar… Ze had haar zusje mee hoe leuk! Ze stelde eigenlijk meer mij gerust als ik haar misschien wel. Maar wat hebben we het leuk gehad we zijn op een groen laantje bij de vesting in Hellevoetsluis beland en hebben daar deze schitterende foto’s kunnen maken.

Laten we samen blijvende herinneringen maken aan de bijzondere tijd die een zwangerschap met zich mee brengt. En koester deze mooie beelden zodat je er altijd op terug kunt kijken.Vergelijkbare berichten