Pasfoto’s en aanvragen rijbewijs in Hekelingen

Welkom

Pasfoto maken in Omgeving Hekelingen

Sinds eind 2021 ben ik naast reportages begonnen met het maken van pasfoto’s in Zuidland. Ik merkte dat er op pasfoto hokjes na, in Zuidland, Heenvliet en Geervliet geen gewone locatie meer was waar dit mogelijk is. Om deze reden ben ik gestart met pasfoto’s maken gewoon in huis. Voor kinderen geeft dit veelal rust en minder spanning omdat er nog meer kinderen en speelgoed aanwezig is.

Pasfoto’s voor een paspoort, identiteitskaart, rijbewijs, visum en andere identiteitsdocumenten (wereldwijd) of een leuke spontane foto, je kunt het allemaal laten maken bij Daphne’s Fotografie.

Ook voor baby’s neem ik alle tijd als u met een baby’tje onder de 10 weken komt, laat mij dat dan graag even weten via  de WhatsApp knop, mail, bel of maak een dubbele afspraak hieronder, dan hebben we alle tijd en rust om haar of hem zo goed mogelijk op de foto te krijgen.

RDW Erkend

Hoe werkt het om je


Rijbewijs te verlengen

Ik heb mij ingezet om erkend fotograaf voor de RDW te worden. Dit houd in dat u bij mij u rijbewijs online kan verlengen. Via dit filmpje kunt u zien hoe het in zijn werk gaat.

Ik maak dan zoals gebruikelijk de pasfoto van u. Deze stuur ik samen met u handtekening versleuteld naar de RDW. Het enige wat ik van u nodig heb, is u rijbewijs nummer dit staat vermeld op het rijbewijs en op de brief die u heeft ontvangen, en u email adres, hier komt dan de link naar toe waar u kunt inloggen met u DIGI D en dan de aanvraag afronden. Met 2 werkdagen ligt dan u nieuwe rijbewijs klaar op het gemeentehuis waar u in de meeste gevallen deze kan afhalen zonder afspraak. Check dit even van te voren op de site van u desbetreffende gemeente.


Denkt u dat u er niet uit komt met de vervolg stappen dan zal ik u ten alle tijden helpen tot het is afgerond, met alle liefde en geduld brengen we het samen tot een goed einde.


Tarieven

Pasfoto’s:
Per persoon 12,-
Aanvraag verlengen rijbewijs:
per aanvraag 17.50,-
(12,- pasfoto’s 5.50,- voor digitale aanvraag)

U kunt zowel contant als met pin betalen

PIN-LOGO

Plan hier gelijk je afspraak in

Daphne’s Fotografie

Jupiterlaan 1
3214 GE Zuidland
06 – 39 100 949


Aangesloten bij de pasfotoorganisatie

Tevens ben ik aangesloten bij de pasfoto organisatie voor het maken van pasfoto’s voor o.a.

Voor welke marktsegmenten?

  • De overheid
  • Telecom bedrijven
  • Water en energie bedrijven
  • Betaald voetbal
  • MKB