een jongen van 11…

Stel je een zonnige ochtend voor, waarin een stralend gezin naar de studio komt. Vandaag waren dat deze liefhebbende ouders en hun 11 jarige zoon Nick.

Toen ze binnen kwamen wist ik al dit wordt een lastige, want hoe ga je er nou voor zorgen dat een jongen van 11 het naar zijn zin krijgt? En dat je die ook nog is spontaan lachend op de foto gaat krijgen?
Nou daar weet ik wel raad mee… Doormaten van kleine opdrachtjes gaan we aan de gang. Zoals hiernaast te zien dat die papa en mama mag omduwen

Je ziet dat hij er plezier in begint te krijgen. En daarmee papa en mama ook! We gaan nog even verder nu een andere pose we gaan met ze alle op de grond liggen en hoe leuk is het dan, nadat we serieus gekeken hebben om te kijken wie het hardste kan duwen. En moet je zien wat een plezier en vrolijke lach er ontstaat bij iedereen.

En dan doen we toch ook nog wel even de geposeerde foto’s waarbij je ziet dat Nick dan al veel meer ontspannen is als toen die binnen kwam. En omdat er inmiddels een vertrouwde band ontstaan is met mij en mijn camera kan ook dan gewoon die spontane lach tevoorschijn komen.

De hond

Als laatste had nick graag de wens of hij met onze hond genaamd Kees op de foto mocht. Maar natuurlijk mag dat! Kees is gelukkig gewend aan de studio en dol op aandacht dus die deed daar totaal niet moeilijk over.

Wil je dit ook?

Stuur mij gewoon een berichtje of vul het contact

formulier in.
Zie ik jou snel voor mijn lens?

Vergelijkbare berichten