Een tweeling

Het was op een mooie dag tijd voor deze tweeling om op de foto te gaan. Want ja zoals vele hebben (waaronder ikzelf) hebben we wel vele foto’s van onze kinderen maarja… van onze kinderen en allebei de ouders die zijn er niet zoveel. Dus werd het tijd om bijzondere momenten vast te leggen.

Het bijzondere aan een tweeling is toch altijd wel de unieke band die zij hebben met elkaar. Zo was dat ook bij deze 2 mannetjes. Hun onverbrekelijke band en het vermogen om elkaars gedachten te lezen, blijft verbazingwekkend. Wanneer ze zich dan ook in een vreemde omgeving bevinden wordt deze band dan ook vaak versterkt. De interactie tussen hun twee en de blikken en glimlachen voegen een extra dimensie toe aan de foto’s. Als fotograaf een een extra uitdaging om deze dynamiek vast weten te leggen.

Creatieve composities en diverse poses, het fotograferen van meerdere kinderen bied talloze mogelijkheden voor leuke en unieke foto’s. Hoe is deze dan… Ik blijf dit altijd een leuke pose vinden als er meerdere kinderen zijn.

En ja als papa en mama dan mogen kroelen op de foto… Dan mogen de jongens dat natuurlijk ook!

en dan tot slot

Als de kinderen inmiddels als lekker aan het spelen zijn met het speelgoed dat er staat. Gaan natuurlijk papa en mama ook nog even op de foto. Want die staan tenslotte aan het hoofd van het gezin en zijn net zo belangrijk en uniek als het hele stel compleet.

Wil je dit ook?

Stuur mij gewoon een berichtje of vul het contact

formulier in.
Zie ik jou snel voor mijn lens?

Vergelijkbare berichten