Familiefotoshoot in Zuidland - Daphne;s fotografie Zuidland

Tradities vangen in beelden

Twee gezinnen één familie

In en om de regio van de Bernisse waar de natuur naadloos over gaat in het boerenleven, kwam ik in contact met twee bijzondere gezinnen die een unieke traditie koesteren. Gezinnen die niet alleen alle dagen hard aan het werk zijn, maar ook de kostbare momenten van het leven waarderen. En deze graag wilden laten vast leggen. Zoals ze eens in de vijf jaar doen.

Op een koude zondagmorgen begaven we ons naar de Bernisse waar de kinderen van de gezinnen zich verzamelde voor een onvergetelijke fotoreportage. Hier ontdekte ik de band die deze familie met elkaar heeft. De kinderen groeien samen op en dat merk je duidelijk in hun dynamiek onderling.

Familiefotoshoot in Zuidland - Daphne;s fotografie Zuidland
Familiefotoshoot in Zuidland - Daphne;s fotografie Zuidland

naar de

Boerderij

Nadat ik ze lang genoeg uit hun comfortzone gehaald had en we de welgevreesde familiefoto’s gemaakt hadden werd het tijd voor de traditionele foto’s op de boerderij want deze konden en mochten natuurlijk niet ontbreken. Ik ben altijd zo blij als mensen als zichzelf op de foto gaan en daarvoor ook de bij hun passende locaties uitkiezen. Dat maakt elke foto en reportage uniek!

Vergelijkbare berichten