Professionele zwangerschapsfotograaf

Ben je op zoek naar een ervaren zwangerschapsfotograaf om de prachtige momenten van je zwangerschap vast te leggen? Bij Daphne’s Fotografie bieden we exclusieve zwangerschapsfotoreportages en newborn fotosessies aan, zowel in onze fotostudio als op schilderachtige buitenlocaties.

Zwangerschapsfotografie gemaakt door Daphne's Fotografie

Waarom Kiezen Voor Een Zwangerschapsfotograaf?

De zwangerschapsperiode is altijd een bijzondere tijd, of het nu je eerste of laatste zwangerschap is. Bij Daphne’s Fotografie begrijpen we het belang van het vereeuwigen van deze unieke momenten. Of je nu alleen komt, met je partner, je gezin of je kinderen, bij ons is iedereen welkom, want het draait allemaal om jullie.

Zwangerschapsshoot Tussen 30 en 34 Weken

Onze zwangerschapsshoots vinden doorgaans plaats tussen de 30 en 34 weken van de zwangerschap. In deze periode voel je je meestal nog energiek en straalt je buik in volle glorie. Samen met jou kiezen we de perfecte locatie uit, of je nu de voorkeur geeft aan een buitenomgeving zoals het strand, de duinen of het bos, of dat je liever in onze studio bent. In de studio maken we gebruik van diverse achtergronden zodat je zelf kan kiezen welk beeld jou foto’s willen uitstralen.

Boek Jouw Zwangerschapsshoot bij Daphne’s Fotografie

Bij Daphne’s Fotografie leggen we jouw zwangerschap vast op je allermooist. Neem vandaag nog contact met ons op om je exclusieve zwangerschapsfotoreportage te boeken en deze kostbare momenten te vereeuwigen.

Wat kost me dit??

Zwangerschapshoot

199,-

1-2 uur fotografie
Mogelijkheid voor buiten of in de studio
Geen reiskosten tot 20 km
Hierna 0,49 p/km
Mogelijkheid voor gebruik van jurken van mij
15 beelden in hoge resolutie

Mogelijkheid tot bijbestellen
al vanaf 15,- per foto

Zwangerschapsfotografie gemaakt door Daphne's Fotografie

Na de fotoshoot

Dan zoek ik zorgvuldig de foto’s uit en voer een basis bewerking uit. Deze plaats ik binnen 2 weken in een galerij waar je ze zelf kan uitkiezen. Als je dit hebt gedaan stuur ik je de factuur voor het aantal gekozen foto’s. Zodra deze voldaan is doe ik de final edit en bewerk ze tot in de puntjes en dan zet ik ze in de map klaar om te downloaden.

Mocht je afdrukken willen? Dan kan ik deze voor je verzorgen.