Welkom

In het snelle digitale tijdperk, waarin herinneringen kunnen worden vastgelegd en met een klik kunnen worden gedeeld, is de waarde van traditionele familieportretten nog nooit zo groot geweest. Naarmate de wereld veranderd doen onze families dat ook. Ik begrijp hoe belangrijk het is om deze tijdloze momenten vast te leggen in een wereld die zo snel gaat. Kijk en lees mee in het hartverwarmende verhaal van deze drie generaties die langs kwamen om hun speciale band met elkaar vast te leggen.

Deze familie heb ik een aantal jaar geleden leren kennen. Ikzelf was toen net gescheiden van de vader van mijn oudste dochter en wij kwamen in Schiedam te wonen de stad waar ik geboren ben en mijn toen nog beide levende ouders nog wonen. Mijn oudste dochter was toen bijna 4 en ging naar school en daar kwam ze bij Tygo in de klas de oerknal. En zo leerde ook wij ouders op het schoolplein elkaar kennen en dit gezin was 1 van die mensen die ik daar heb leren kennen. Na 3 jaar zijn wij naar Zuidland verhuist en is altijd het contact op een heel laag pitje aangebleven en op een dag kreeg ik een appje met het verzoek voor een familie shoot en natuurlijk wou ik dit doen!

De hele familie kwam afgereisd naar Zuidland en wat was het een leuk weerzien. De kinderen keken even in het rond maar waren al snel gewend en voelde zich thuis met onze middelste dochter die lekker zat te spelen en al het speelgoed dat aanwezig was. De kinderen gingen dan ook als eerste voor de camera want het was eigenlijk wel heel leuk om te doen.

Gevolgd door opa en oma die het wel erg gezellig vonden wat de kinderen aan het doen waren en zich erbij aansloten. Dan doen we natuurlijk ook even foto’s maken zonder kinderen want hoe waardevol is het als je beide ouders nog hebt! Dit geldt voor ieder gezin, dat we  apart foto’s maken en van de kinderen alleen zodat iedereen waardevolle herinneren heeft die op beeld vastgelegd zijn.

Wil je dit ook?

Stuur mij gewoon een berichtje of vul het contact

formulier in.
Zie ik jou snel voor mijn lens?

Vergelijkbare berichten