mini shoot!

Wat leuk dat je hier bent!

Aller eerst welkom op mijn pagina en wat leuk dat u interesse heeft! Minishoots, tja wat moet je je daar nou bij voortellen…

Het is altijd en eeuwig mijn missie om altijd dat perfecte plaatje te maken. Dat plaatje wat bij jou past. Dus of je nou op zoek bent naar die ene prachtige foto van de kleinkinderen voor opa en om a. Of dat je graag een mooie portret foto wilt laten maken. Dan is een mini shoot de perfecte oplossing!

My Favorite Quote!

“waarom moeilijk doen als het makkelijk kan.”

Daphne scheer

Wat is een

Minishoot?

Een minishoot is een korte maar krachtige fotoshoot. Deze duurt ongeveer een kwartier. In deze tijd leggen we mooie voldoende mooie momenten vast. Zodat jij snel en eenvoudig beschikt over prachtige foto’s zonder hier uren aan kwijt te zijn. Het is de perfecte manier om snel een aantal professionele foto’s te krijgen. Bij elke minishoot ontvang je standaard een keuze galerij waaruit je 3 foto’s kunt kiezen die zorgvuldig bewerkt worden. Wil je meer foto’s dan kan dit natuurlijk ook altijd!

Perfect voor portetten!

Wil je net alleen maar die ene portret foto voor aan de muur?
Of voor de verjaardag van opa en oma? Dan is dit de shoot die bij past. Een minishoot is bij uitstek geschikt voor deze gelegenheden.
Het is snel, eenvoudig en ontzettend leuk.

Waarom kiezen voor een minishoot?

01 Tijdsbesparing

In slechts een kwartier heb je prachtige foto’s

02 Betaalbaar

De kosten voor een minishoot bedragen 79,- en hierbij krijg je 3 digitale beelden in hoge resolutie. Die professioneel bewerkt zijn.

03 Flexibiliteit

Omdat het maar weinig tijd kost is het flexibel in te plannen.

Hoe werkt een minishoot?

01 We plannen en tijdsslot

We kiezen samen een moment dat het u uitkomt.

02 De shoot

We maken in een kwartier tijd diverse foto’s. Zodat je achteraf in de keuzegalerij de leukste en mooiste foto’s kan selecteren.

03 Selectie en bewerking

Na de shoot ontvang je een keuze galerij. Hieruit kan je de de foto’s kiezen die je wilt hebben. Waarna ik deze tot in de puntjes bewerk.

Laten we eraan

beginnen

Ik sta klaar om je te helpen dat perfecte moment vast te leggen.

Wat wil jij voor foto maken tijden deze minisessie?

Voel je vrij om vrijblijvend contact met me op te nemen voor meer informatie.

Of ben je razend enthousiast worden? Laten we dan gelijk een datum plannen.